III. Bipoláris világ találkozó

2012. szeptember 22.-én szombaton, 15:30 -től a lesz megtartva a harmadik Bipoláris világ találkozó a Városligetben. Az esemény szervezője, Korcz Attila, az eddig megszokott kiváló hangulatot és még több vendéget remél. A díszvendégek száma és személye egyelőre kérdéses. Többek között szó fog esni arról a találkozón, hogy a bipoláris közösség egy egyesületbe tömörülve védje érdekeit, értékeit.

pantlika.hu

Az időpont már korábban is ismertetve volt, helyszínnek ezúttal a Városligetben található, Pántlika Bisztró került kiválasztásra. 

A rendezvényen ismertetve lesznek a jövendőbeli egyesület céljai és megalakulásának feltételei. Természetesen az egyesületbe lépés mindenki számára opcionális lehetőség lesz, de jó lenne minél többen segítenék az egyesület létrejöttét. 

Ezúttal egy aláírással is meglehetne erősíteni az egyesületbe való csatlakozós lehetőségét. Ez egy opcionális eleme a találkozónak, az aláíró semmi kötelezettséget nem vállal, ezzel mindössze a szándék lenne kifejezve.

A találkozón emellett szó fog esni a Bipoláris világ Hírességek Csarnoka fejlesztésről is, valamint arról az örömteli hírről, hogy egyre növekszik az oldal népszerűsége.

Korcz Attila

A díszvendégekkel a napokban veszem fel a kapcsolatot. Rados Virágnak természetesen ezúttal is nagyon örülnénk, s remélhetőleg csak bővülni fog a díszvendégek listája. Az esemény a facebook-on is szerepelni fog, de az ottani jelentkezés nem számít az eseményre való regisztrációnak. 

A regisztráció menetének a végén e-mail-ben vissza lesz igazolva a jelentkezés, illetve a pontos adatok is arra a címre lesznek elküldve, amik természetesen az oldalon is olvashatóak lesznek. 

Sok szeretettel várunk minden beteget, hozzátartozót és érdeklődőt az oldal olvasóinak találkozóján. A regisztrációban megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Információ kérés a találkozóval kapcsolatban a talalkozo@bipolarisvilag.hu e-mail címen.

Az eseményre való jelentkezési határidő: 2012.09.19. 14 óra

A jelentkezési határidő után is van lehetőség jelentkezni, illetve lejelentkezni az eseményről, de amennyiben a lehetőség engedi kérek mindenkit,  hogy időben jelezze a jöveteli szándékát.

Az eseményre regisztrálás menete:

Aki volt a legutóbbi találkozón, az már használta a rendszert, ugyanaz van most is. (négy-öt kattintás)

1. Azon felhasználók, akik korábban már regisztráltak: az oldalra azoknak bejelentkezés után az Események menüpont alatt ki kell választaniuk a Bipoláris világ III. találkozóját, majd az "Eseményt részletesen" gombra kattintás után lehet feliratkozni, illetve meghatározni a vendégek számát. (Leiratkozás hasonlóképpen)

2. Akik még nem regisztráltak:

Az oldalon a "Felhasználók" menüpont alatt találják meg a "Regisztráció" menüpontot. A regisztráció onnantól kezdve rutinszerű, egyezik a legtöbb regisztrációs rendszerrel. Amennyiben valaki mégis elakadna, akkor a regisztracio@bipolarisvilag.hu e-mail címen tud segítséget kérni. Ezután az 1. pont szerint kell regisztrálni az eseményre a friss oldaltagoknak.

Fontos: A Bipoláris világ oldala és a Bipoláris világ fórumának adatbázisa nem egyezik, a fórumban használ felhasználónevek és jelszavak az oldalon nem élnek.



Korcz Attila

a találkozó szervezője

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2012.09.05. 23 óra 46 perc
Módosítás időpontja: 2012.09.05. 0 óra 25 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: egyéb forrás - lásd alt tag - see alt tag

2. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu