IV. Bipoláris világ találkozó

Ismét megrendezésre kerül a Bipoláris világ találkozó, ezúttal negyedik alkalommal. A rendezvény időpontja február utolsó szombatja. (2013.02.23.) A rendezvényen a kötetlen beszélgetésen túl szó lesz az egyesület megalapulásáról, illetve megfelelő jelentkezőszám esetén aláírásgyűjtés is lesz, amely a jövőbeni egyesületbe lépés szándékát lesz hivatott igazolni.

Nagyon fontos lenne, hogy minél többen legyünk az eseményen, hiszen, már folyamatban lehetne az egyesület létrehozása. Az előző találkozó bár hangulatában remek volt, ám a létszám igen-igen alacsonynak mondható. Az oldal optimális működtetéséhez, valamint a bipoláris betegek támogatásához, a betegség negatív bélyegének eltüntetéséhez egy szervezett tevékenységre lenne szükség. Azaz az egyesület egy nem kis közösség érdekét szolgálná. 

Ma Magyarországon a kóbor állatok védelmére számos egyesület jött létre, ellenben egy gyakori mentális betegség betegei érdekében semmilyen szervezet nem alapult, s semmilyen adományt nem tud fogatni, s pályázatokon se tud indulni, ezáltal mindössze néhány jóakaratú ember önzetlen segítségével fejlődik a közösség élete. Ám ez tényleg csak ideiglenesen működtethető. Az oldal üzemeltetését és fejlesztését én egy életre elvállaltam, ám az én időm is korlátos, nem beszélve segítőim energiáiról, lehetőségeiről. A szerkesztő keresés során négyen jelentkeztek szerkesztőnek, azóta mindössze egy jelentkezővel tartom a kapcsolatot. 

Sajnos ez várható most és a jövőben is, hogy bizonyos költségtérítés nélkül nem lehet professzionálisan tevékenykedni. Közel százezer beteg és cca. 240-300 ezer közvetlen érintett ember, mint családtag van hazánkban. Ez nagyobb emberszám, mint második legnagyobb városunk lakossága. Egy ilyen nagy közösséget érintő ügy mellé szükség van egy szervezetre, amely lehetőséget biztosít számos probléma megoldására. Ehhez természetesen emberekre, adományokra, segítőkre van szükség. 

A helyszín még januárban letisztázódik, így február hónap elején már publikus lesz. Az biztos, hogy ezúttal is Budapesten, egy megfelelő méretű és konszolidált árú hely fog otthont adni a rendezvénynek.

Információkérés a találkozóval kapcsolatban a talalkozo@bipolarisvilag.hu e-mail címen.

Sok szeretettel várunk minden beteget, hozzátartozót és érdeklődőt az oldal olvasóinak találkozóján. A regisztrációban megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Az eseményre való jelentkezési határidő: 2012.02.21. 16 óra

Az eseményre regisztrálás menete:

Aki volt a legutóbbi találkozón, az már használta a rendszert, ugyanaz van most is. (négy-öt kattintás)

1. Azon felhasználók, akik korábban már regisztráltak: az oldalra azoknak bejelentkezés után az Események menüpont alatt ki kell választaniuk a "IV. Bipoláris Világ találkozó"-t, majd az "Eseményt részletesen" gombra kattintás után lehet feliratkozni, illetve meghatározni a vendégek számát. (Leiratkozás hasonlóképpen)

2. Akik még nem regisztráltak:

Az oldalon a "Felhasználók" menüpont alatt találják meg a "Regisztráció" menüpontot. A regisztráció onnantól kezdve rutinszerű, egyezik a legtöbb regisztrációs rendszerrel. Amennyiben valaki mégis elakadna, akkor a regisztracio@bipolarisvilag.hu e-mail címen tud segítséget kérni. Ezután az 1. pont szerint kell regisztrálni az eseményre a friss oldaltagoknak.

Fontos: A Bipoláris világ oldala és a Bipoláris világ fórumának adatbázisa nem egyezik, a fórumban használ felhasználónevek és jelszavak az oldalon nem élnek.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2013.01.28. 19 óra 50 perc
Módosítás időpontja: 2013.01.28. 19 óra 55 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu