A IV. Bipoláris világ találkozó elhalasztva

A Bipoláris világ IV. találkozója érdeklődés hiányában elhalasztva március 9.-ére, szombatra.

Kedves Bipoláris Világ látogatók!

Sajnos sokadik kérésemre se volt elég (nagyon kevés) jelentkező a találkozóra, így kénytelen voltam elhalasztani az eseményt. Egyszerűen nem tudok helyszínt foglalni, úgy hogy 5 regisztrált jelentkezett az összejövetelre.

Ez a találkozó mindenképp nagy kell, hogy legyen, hiszen a Bipoláris Betegekért Egyesület létét beszélnénk át.  Nagyon nehéz ez a szervezés, hiszen az eddigi találkozókon főként betegek vettek részt és náluk esetenként a betegség befolyásolja azt, hogy el tudnak, el akarnak-e jönni. 

A március 8-ai eseményre holnaptól lehet jelentkezni. A helyszín pedig jövő hétvégén fog kirajzolódni, ha jönnek a jelentkezések, s tudok. 

Legyünk minél többen, hiszen ez közös ügyünk.
Információkérés a találkozóval kapcsolatban a talalkozo@bipolarisvilag.hu e-mail címen.
Sok szeretettel várunk minden beteget, hozzátartozót és érdeklődőt az oldal olvasóinak találkozóján. A regisztrációban megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.
Az eseményre való jelentkezési határidő: 2012.03.07. 16 óra

Az eseményre regisztrálás menete:

Aki volt a legutóbbi találkozón, az már használta a rendszert, ugyanaz van most is. (négy-öt kattintás)
1. Azon felhasználók, akik korábban már regisztráltak: az oldalra azoknak bejelentkezés után az Események menüpont alatt ki kell választaniuk a "IV. Bipoláris Világ találkozó"-t, majd az "Eseményt részletesen" gombra kattintás után lehet feliratkozni, illetve meghatározni a vendégek számát. (Leiratkozás hasonlóképpen)

2. Akik még nem regisztráltak:

Az oldalon a "Felhasználók" menüpont alatt találják meg a "Regisztráció" menüpontot. A regisztráció onnantól kezdve rutinszerű, egyezik a legtöbb regisztrációs rendszerrel. Amennyiben valaki mégis elakadna, akkor a regisztracio@bipolarisvilag.hu e-mail címen tud segítséget kérni. Ezután az 1. pont szerint kell regisztrálni az eseményre a friss oldaltagoknak.

Fontos: A Bipoláris világ oldala és a Bipoláris világ fórumának adatbázisa nem egyezik, a fórumban használ felhasználónevek és jelszavak az oldalon nem élnek.


Korcz Attila, felelős szerkesztő

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2013.02.14. 23 óra 41 perc
Módosítás időpontja: 2013.02.15. 3 óra 26 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu