Jótékonysági koncert a hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásáért

Népszerű hazai underground és rockzenei együttesek lépnek fel március 9-én a budapesti Gödör Klubban, hogy jótékonysági koncerttel segítsék a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok nyári táboroztatását.

zene.hu

A Hangra banda! elnevezésű jótékonysági fesztiválon fellép a Balkán Fanatik, a Copy Con Sound System, Kardos-Horváth János és a Kákettők, valamint a Malacka, a Tahó 2.0, a Retro School band, a Crescendo, a Daylight Soundcraft és DJ Dominique - közölték a szervezők az MTI-vel.    

A gyerekeket délelőtt tíz órától arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, drámajáték, mesesarok, bábozás, kincskereső ügyességi akadálypálya és tombola várja, emellett a Hahó együttes, majd a verseket megzenésítő Miújság? együttes koncertje színesíti a programokat. A civil börzén az érdeklődők alapítványok, egyesületek és önkéntes szervezetek - egyebek mellett a Gyermekvilág-Ágyszínház Alapítvány és a táboroztatással foglalkozó KÖSZI Egyesület - tevékenységét ismerhetik meg, bemutatkoznak a vizslamentők és a REX Kutyaotthon Alapítvány.     

A szombati esemény szervezője a Szívvel-Lélekkel Alapítvány, amely a KÖSZI Egyesületet támogatja. A szombati koncert bevételét rászoruló gyerekek és fiatalok táboroztatására fordítják a szervezők.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2013.02.26. 19 óra 55 perc
Forrás: MTI
Kép forrás:

1. kép: egyéb forrás - lásd alt tag - see alt tag





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu