Jótékonysági tanszergyűjtés a Zöld Pardonban

A Bipoláris világ mindig támogatta a jótékonysági tevékenységeket, kezdeményezéseket. Külön öröm, hogy ezúttal egy szórakozóhely, méghozzá az egyik legnépszerűbb budapesti Zöld Pardon próbál segíteni az iskolakezdőknek. Idén is jótékonysági tanszergyűjtési akciót szervez a Zöld Pardon: a szórakozóhely közönségétől augusztus 25-ig várják az új vagy használt, de jó állapotú iskolaszereket, amelyeket az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló családoknak juttatnak el.

facebook.com/zoldpardon

Iskolatáskát, tolltartót, földgömböt, füzetet, vonalzót, körzőt, számológépet, radírt, tollat, ceruzákat, vízfestéket vagy zsírkrétát várnak az adományozóktól. A tárgyakat a Zöld Pardonban kijelölt gyűjtőponton lehet leadni - tudatták csütörtökön a szervezők az MTI-vel.
   
Az augusztus 25-ig tartó kéthetes akció ideje alatt a szórakozóhelyen fellép az Európa Kiadó, az Irie Maffia, a Dalriada, a Vad Fruttik, a Depresszió és a Freshfabrik is, valamint az amerikai Awolnation és a jamaicai Capleton.
   
Tavaly két hét alatt 450 füzetcsomag, tízméternyi vonalzó, legalább 50 iskolatáska, több száz tolltartó, több ezer toll, ceruza, zsírkréta, vízfesték, számológép és földgömb érkezett a gyűjtésre, így 15 általános iskolai osztálynak lett elegendő, a tanévkezdéshez szükséges tanszere Budapesten és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A gyűjtés alatt beérkezett játékokat egy árvaházba juttatta el a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány.

A Bipoláris világ is azok számára  akik megtehetik kérik, hogy a tavaly is oly sikeres kezdeményezést támogassák.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2013.08.16. 0 óra 41 perc
Forrás: MTI
Kép forrás:

1. kép: egyéb forrás - lásd alt tag - see alt tag





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu