Ismét elhalasztva a IV. Bipoláris világ találkozó

Sajnos ezúttal is a bizonytalanság és a félelem, ami miatt füstbe ment a találkozó. A szervező változásokat tervez, ami várhatóan nagyban javítja az oldal látogatóinak aktivitását.

Sajnos ismét elmarad a Bipoláris világ találkozó, mivel a jelentkezők száma olyan alacsony volt, hogy ha az a létszám csak részben jelenik meg, akkor bármely szórakozóhely joggal nehezményezné a foglalás számát.


"A jövőben nem szeretném a találkozót előre kihirdetett helyen tartani, azaz csak a dátum lesz a közösségi portálokon megosztva. A pontos hely az eseményre jelentkezők számára e-mail-ben lesz elküldve a találkozó előtt 3 nappal.


Így mindenki bátran jelentkezhet, hiszen senki se tudja a betegeken kívül, hogy hol találkozunk. Az új időpont március 23., azaz tavasz. Kérem mindenki regisztráljon nyugodtan a weboldalon. A helyszín Budapesten lesz, nem biztos, hogy zárt helyszín lesz. 


Tisztába vagyok vele, hogy ezt rengetegen titkolják, de így nekem nehéz szervezni. Sokan írnaak, hogy igényük van erre, de mégis alig jelentkeznek.." - Korcz Attila, szervező 

Aki volt a legutóbbi találkozón, az már használta a rendszert, ugyanaz van most is. (négy-öt kattintás)

Az eseményre regisztrálás menete:

1. Azon felhasználók, akik korábban már regisztráltak: az oldalra azoknak bejelentkezés után az Események menüpont alatt ki kell választaniuk a "IV. Bipoláris Világ találkozó"-t, majd az "Eseményt részletesen" gombra kattintás után lehet feliratkozni, illetve meghatározni a vendégek számát. (Leiratkozás hasonlóképpen)


2. Akik még nem regisztráltak:
Az oldalon a "Felhasználók" menüpont alatt találják meg a "Regisztráció" menüpontot. A regisztráció onnantól kezdve rutinszerű, egyezik a legtöbb regisztrációs rendszerrel. Amennyiben valaki mégis elakadna, akkor a regisztracio@bipolarisvilag.hu e-mail címen tud segítséget kérni. Ezután az 1. pont szerint kell regisztrálni az eseményre a friss oldaltagoknak.


Fontos: A Bipoláris világ oldala és a Bipoláris világ fórumának adatbázisa nem egyezik, a fórumban használ felhasználónevek és jelszavak az oldalon nem élnek.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2014.01.18. 1 óra 30 perc
Módosítás időpontja: 2014.01.18. 1 óra 32 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu