Európai Integrál Konferenciát rendeznek Budapesten

Budapest ad otthont a több pszichológiai és spirituális iskolát ötvöző, integrál irányzat európai konferenciájának (IEC 2014) május 8. és 11. között. A Millenárison megrendezendő programon az irányzat legjelesebb képviselői adnak elő - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az integrál szemlélet egy összegző szakmai irányzat, amelyet Ken Wilber amerikai filozófus, író, alkotott meg. Mára több millió képviselője van szerte a világon. Az elmélet- és gyakorlatrendszer ötvözi a nyugati pszichoterápiás, pszichológiai ismereteket, valamint a spirituális bölcseleti hagyományok tudatról szóló tanításait. Az irányzat az így kapott teljes spektrumú emberképet alkalmazza a gyógyítás, az orvoslás, a pszichoterápia, a coaching, a közgazdaságtan, az üzleti élet, a jog, az ökológia, a politika és a művészet területeire.
   
Az egyes európai országok saját integrál konferenciái után a budapesti lesz az európai integrál mozgalom első széleskörű, nemzetközi összejövetele. Ennek köszönhetően a főszervezők, Gánti Bence és Dennis Wittrock Németországból több mint 500 résztvevőre számítanak a kontinens minden részéből, illetve más országokból is - olvasható az eseményt szervező Integral Europe Team közleményében.
   
A programon előad mások mellett László Ervin tudományfilozófus, a Budapest Klub alapítója, Susanne Cook-Greuter, a felnőttkori egofejlődés kutató-szakértője, valamint a nemzetközileg elismert spirituális tanító, Thomas Hübl is. Ken Wilber integrál filozófus videón keresztül jelentkezik be a megnyitón.
   
A konferencia három - tudományos-kutatói, általános előadás és sajátélményű műhelyfoglalkozás - modulban fut majd. Ezeket egészítik ki a poszterbemutatók, valamint olyan közösségi programok, mint az éjszakai dunai hajókázás vagy a Magyarország legszebb vidékeit bejáró túra.

integralmentoring.hu

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2014.05.05. 0 óra 29 perc
Módosítás időpontja: 2014.05.05. 0 óra 29 perc

Forrás: MTI
Kép forrás:

1. kép: egyéb forrás - lásd alt tag - see alt tag





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu