Földi pokolból a mennyországba - Korcz Attila nagyelőadása

Egy nem mindennapi előadás lesz szeptemberben Budapesten. Korcz Attila, bipoláris beteg és szakértő, 2006 óta szerkeszti a bipolarisvilag.hu-t, 2009 óta, mint felelős szerkesztő. Ritkán lehet meghallgatni élőben egy olyan ember előadását, aki mentális betegségét ma már pozitívan éli meg. Hazánkban jelenleg több, mint negyedmillió titkolják mentális problémájukat.

A bipoláris világ oldalán gyakran lehet olvasni Korcz Attiláról, aki évek óta kiáll a bipoláris mentális betegek mellett. Attila 2004-ben lett diagnosztizálva, majd 2 évig pokoli kínokat élt meg. Depressziós fázisaiban orvostól orvosig rohangált, hogy megtalálják a megfelelő diagnózist, majd kezelést. Később depressziós fázisát sikeresen kezelték, azonban az antidepresszánsok mániás állapotba sodorták. Hosszú hónapokig kórházi kezelést kapott. Ezt követően újra súlyos depressziós szakaszba került, teljesen kicsúszott alóla az élete. Az iskolában éveket halasztott, a barátai nem érték el, a családja pedig teljesen kétségbe volt esve. Úgy tűnt teljesen elveszik egy élet.

Attila nagyon megszenvedte ezt az időszakot, ahogy ő fogalmazott túlélte a földi poklot, avagy az élve meghalást. Sokan ekkor már teljesen lemondtak az addigra 130 kilósra hízott, lassabban gondolkodó Attiláról. 2006-ban végén írták rá a kórlapjára először, hogy remisszióban. Attila ezután ahogy tudott úgy segített a bipoláris betegeknek, elsősorban a betegek és hozzátartozók számára készített információs oldalt.

Ezután egy teljesen új életet kezdett a fiatalember. 2 év alatt lefogyott 46 kilogrammot, elvégezte korábban elkezdett szakmáját. Ezt követően állt neki az érettséginek, 4 tantárgyi dicséret és igazgató dicséret mellett, verseiért média figyelmet is kapott,  diáktársai között is népszerű volt közvetlenségével. Ezt követően főiskolán egy nem egyszerű divatszakmának (web-programozó) állt neki a Gábor Dénes Főiskolán. Normál képzési idő alatt és Gábor Dénes közéleti ösztöndíjasként végzett. A főiskolán a Tanulmányi Bizottság Hallgatói Önkormányzati képviselője, valamint a HÖOK Mentor programjának intézményi koordinátora volt a GDF intézményében.

Egyre többször tűnt fel a multimédia és a szórakoztatóipar világában, ahol a Koala művésznevet kapta.

Emellett a média is gyakran megtalálta Attilát, aki nyíltan beszélt arról, hogy milyen bipolárisként az élet és, hogy ő miben látja sikerességét.

Attila ma elismert és népszerű oktató, főállásban digitális grafikát tanít a fővárosban. Emellett vállalkozóként saját weblaphálózatot üzemeltet és készít weblapokat.

Érdekel, hogy hogyan változott 180 fokban Attila élete? Mi a titka? Van titok, vagy csak a személyiségen múlik?

Egy vasárnap ezt mind megtudhatod. Ez nem lesz fent a YouTube-on és nem ismétlik másnap a tévében.

Gyere el és változtass az életeden.

Mi lesz az előadásban?

- Korcz Attila története, saját szájából
- Megismerheted a földi pokol és a mennyország kifejések mögötti valóságot
- Megtudhatod, hogyan kovácsolj hátrányból előny
- Megtudhatod, hogyan élvezd az életed
- Kiderül, milyen alaplépések vannak arra, hogy a bipoláris zavar mellett teljes életet élj
- Hogy álljon egy bipoláris a betegségéhez és hogyan egy hozzátartozó, közelálló (terápiákról, gyógyszerekről, gondolkodásmódokról, szokás változásokról)


Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2015.07.03. 22 óra 54 perc
Módosítás időpontja: 2015.07.05. 17 óra 18 perc

Forrás: MTI
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu