Elmarad Korcz Attila előadása

Sajnos elővételben nagyon alacsony volt a jegyvásárlás a jövő heti előadásra, így érdeklődés hiányában elmarad Korcz Attila előadása a Földi pokolból a mennyországba.

Korcz Attila

Amennyiben igény lesz rá és a természet is engedékeny lesz az ősz folyamán a szabadban egy privátabb találkozón keresztül szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre és beszél arról, hogy hogyan lehet felülkerekedni a betegségen.

- Úgy  látom hazai bipolárisok még nincsenek felkészülve arra, hogy nyíltan vállalják, vagy akárcsak gyanúba keveredjenek jelenlétükkel a rendezvényen. Én szívesen megosztottam volna a tapasztalataimat és élményeimet a betegség legyőzésével kapcsolatban, azonban ezért azt a kockázatot kellett volna vállalni, hogy eljönnek egy nyilvános rendezvényre. Sajnálom, hogy így alakult, de nekem egyre nehezebb segítenem egy függöny mögötti közösségen. Kellemetlen, hogy ismersz egy receptet, ami jó, de nem mondhatod el másnak.

- Az én történetem nem joker eset, ami másnál is működne, de egyes elemei mindenképp informatívak és bátorítóak lehetnének. Tavasszal elképzelhető, hogy ismét megpróbálok egy nagyobb rendezvényt megszervezni, ahol a bipolaritás egy mellékes szál lesz és sokkal inkább a saját történetem lesz előtérben. Az ősszel pedig gondolkodom egy privát rendezvényben is. Ennek a megszervezésének még nem álltam neki és nem tudom a munkám mellett mennyire leszek szabad. - Korcz Attila

A rendezvény elmaradásával kapcsolatban senki nem maradt kártalanítva. Az eseményszervezés eddigi költségei természetesen a szervezőt terhelik.






Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2015.09.08. 20 óra 17 perc
Módosítás időpontja: 2015.09.11. 10 óra 47 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu