Fejes Mikolt: Lóesés

Fejes Mikolt (a Bipoláris világ szerkesztője) művészetterápiája eredményét osztja meg velünk. Kiváló rajzai mellé egy mese is tárul. Az első kép melynek neve Lóesés, egy mesét ihletett. Mikolt az alkotásokat művészetterápiája alatt készítette. A rajzokat nagyobb méretben a képre kattintva tudod megtekinteni. Bezáráshoz kattint a kép jobb sarkára, vagy húzd el az egeret a képről.


Egyszervolt, hol nem volt, volt 1x1 Szárnyas Unikornis Pegazus, más néven FirMiciKálmányos /ahogy az "égi klubban" hívták/. FMK, vagyis FirMiciKálmányos megunta, hogy az égi klubban mindenki egyforma, ugyanolyan "okos, Csodatévő unikornis, mint ő, gondolt hát egyet, kirúgatta magát, neki ment az égi erdő legöregebb fájának, a fél szarvát benne hagyta, és elkezdett hullani szép lassan a földi erdők felé. . . 

Ahol már várták, mert régóta beszéltek már a földi emberek egy Szarvas Szárnyas Lóról, egy Unikornis Pegazusról, aki nem fosztja, hanem osztja az észt, meg a jót és a szépet és a sebeket meg begyógyítja /Persze. . ./ 

Szóval a sok hullás után megérkezett, volt nagy HALLELUJJA és csodák csodája, a földi erdők legöregebb fájában megtalálta az égi erdőben hagyott szar/v/ felét is, a jóemberek meg új nevet adtak neki, amit nem tudok, mert titkos, nehogy vissza lehessen vele élni. . .



Na, itt a vége, fuss el véle kis lovacska és tanulj belőle te léha, nehogy úgy járj, mint a Tinó gyerek, aki tanult, de hiába, mert mégis Ökör lett belőle felnőtt korára.




Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2012.06.01. 10 óra 45 perc
Módosítás időpontja: 2012.06.01. 10 óra 46 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ

2. kép: Bipoláris világ

3. kép: Bipoláris világ

4. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu