Schaufler-Jurányi Andrea festményei

 • 2012-10-25 15:37:12

Ezúttal egy kiváló festőművész remekművei kerülnek bemutatásra a Kulúrgyógyszer rovatban. Schaufler-Jurányi Andrea művésznő Ausztriában él és alkot. Az oldal támogatásaként megosztja velünk festményei fényképeit, melyek egyediek és szemkápráztatóak. Ezeket a festményeket egy élmény végignézni.

Wendler Zoltán: Hapsi-bácsi szelektál

 • 2012-09-26 16:24:18

A látogatóink számára oly népszerű Hapsi-bácsi történetek egyik újabbját ismerhetjük meg. A betegségben bár nem érintett, a közösséget mégis támogató, sikeres író Wendler Zoltán, újabb remekművét olvashatjuk a Bipoláris világ Kultúrgyógyszer rovatában. Ezúttal Hapsi bácsi találkozik a szomszédjával...

Lina: Vers csokor 1.

 • 2012-06-01 16:17:01

Egyik kedves látogatónk néhány versét lehet elolvasni ezúttal a Bipoláris világ Kultúrgyógyszer rovatában. A versek igazán üdítőek. Kellemes kalandozást kívánok a sorok között!

Wendler Zoltán: Hapsi-bácsi orvosnál

 • 2012-06-01 16:11:42

A népszerű és sikeres Wendler Zoltán székesfehérvári író, újabb gyöngyszemét olvashatjuk a Bipoláris világ Kultúrgyógyszer rovatában. Ezúttal Hapsi bácsi egyik történetét ismerhetjük meg. Wendler Zoltán Csak Hapsi-bácsi című könyve 2008-ban jelent meg és igen hamar nagy népszerűségre tett szert. Íme egy kis szösszenet Hapsi bácsi életéből.

Karasi Cintia fényképei

 • 2012-06-01 16:09:22

Az Bipoláris világ egyik rendszeres bipoláris látogatója Karasi Cintia fényképeit tekinthetjük meg. A kivételes tehetség műveinek egy részét ezúttal oldalunk publikálja. Az alkotások minősége és hangulata is magával ragadja a megtekintőjét...

Kun Ilona: Tükör egy bipoláris lelkületről 2. rész

 • 2012-06-01 16:03:53

Az oldal szerkesztője, a Bipoláris közösségért díjas Kun Ilona osztja meg velünk verseit, melyek második részét most publikáljuk az oldalon. A művek hűen tükrözik az akkori hangulatát, valamint észrevehetünk általános bipolárisokra jellemző érzelmi megnyilvánulásokat is.

Kun Ilona: Tükör egy bipoláris lelkületről 1. rész

 • 2012-06-01 16:01:35

Az oldal szerkesztője, a Bipoláris közösségért díjas Kun Ilona osztja meg velünk verseit, melyeket két részben publikáljuk az oldalon. A művek jól tükrözik az akkori hangulatát, valamint észrevehetünk általános bipolárisokra jellemző érzelmi megnyilvánulásokat is.

T. Pandur Judit: Jóvoltál@figyellek.com

 • 2012-06-01 15:59:40

T. Pandur Judit a Napvilág Íróklub kiváló alkotója egy hatalmas sikert aratott alkotását ossza meg a Bipoláris világ olvasóival. Bár az írónő nem érintett közvetlenül a betegségben, de úgy érzi egy-két remekművével talán ő is segíthet, hogy javuljon a betegeknek és hozzátartozók életminősége, hangulata.

Wendler Zoltán: A piranha vicsorog

 • 2012-06-01 15:57:09

A hatalmas sikert aratott Piranha Samponoperett újabb részével örvendeztet meg minket Wendler Zoltán író. A népszerű Wendler úr székesfehérvári kiváló író, újabb remekművét olvashatjuk. Az oldalon a legolvasottabb és legkedveltebb alkotója ismét egy kiváló, humorban gazdag alkotással örvendeztet meg minket.

gndk: Csipetnyi szó 1.

 • 2012-06-01 15:49:56

Régi olvasónk, művésznevén már jól ismert gndk megosztja velünk alkotásait. Az interneten már komoly ismertségre tett szert a debreceni alkotó. Az egyedi stílus, s a lüktető érzelmek jellemzik verseit. Bár a versekre jellemző a negatív hangvétel, ne feledjük a versek többnyire azért születnek, mert lelkünk valahonnan valahová el akar érni. A Bipoláris világ két részletben mutatja be 10-10 versét a költőnek. A következő részt hamarosan ugyancsak a Kultúrgyógyszer rovatban lehet majd olvasni. Viszont a két publikálás közé egy pozitív feltöltő, vidámabb hangvételű alkotás is be fog kerülni, hogy az oldalon véletlenül se harapózzanak el a negatív érzelmek. Íme az első tíz alkotás gndk-tól.

Wendler Zoltán: A döglött piranha

 • 2012-06-01 15:47:50

A kultúlgyógyszer ismét a népszerű Wendler Zoltán székesfehérvári író, a Napvilág Íróklub kiváló írójának, szerkesztőjének művét olvashatjuk. Az oldalon az egyik legolvasottabb és legkedveltebb alkotó egy kiváló, humorban gazdag alkotással, a Piranha Samponoperett újabb részével örvendeztet meg minket. Wendler Zoltán bár közvetlenül nem érintett a betegségben, de humanitásból tavaly a Kultúrgyógyszer rovat nyitóalkotójává lépett elő.

Wendler Zoltán: A fogatlan piranha

 • 2012-06-01 15:45:59

A kultúlgyógyszer újra a népszerű Wendler Zoltán székesfehérvári író, a Napvilág Íróklub kiváló írójának, szerkesztőjének művét olvashatjuk. Az oldalon az egyik legolvasottabb és legkedveltebb alkotó ismét kiváló, humorban gazdag alkotással örvendezteti meg a Bipoláris világ látogatóit. Wendler Zoltán bár közvetlenül nem érintett a betegségben, de humanitásból tavaly a Kultúrgyógyszer rovat nyitóalkotójává lépett elő.

Wendler Zoltán: A piranha mosolya

 • 2012-06-01 15:41:06

A kultúlgyógyszer rovatban ismét a népszerű Wendler Zoltán székesfehérvári író, a Napvilág Íróklub szerkesztőjének művét olvashatjuk. Az oldalon az egyik legolvasottabb és legkedveltebb alkotó ismét kiváló, humorban gazdag alkotással örvendezteti meg a Bipoláris világ látogatóit. Wendler Zoltán bár közvetlenül nem érintett a betegségben, de humanitásból tavaly a Kultúrgyógyszer rovat nyitóalkotójává lépett elő.

Nagy Noémi: Hiszékenység, hízelgés és a hazugság

 • 2012-06-01 12:16:35

Ezúttal egy kiváló bipoláris kortárs Nagy Noémi esszéjét olvashatjuk. A műben Popper Péter hazánk egyik legnépszerűbb pszichológusát idézve megtudhatjuk, milyen a tehetséges hazudozó. Nagy Noémi egyébként a Napvilág Íróklub kiváló alkotója, főként versekben jeleskedik, s korábban már szerepelt a rovatban, akkori sikere okán ismét az ő művének publikálása mellett döntöttem. A következő Kultúrgyógyszer rovat szereplő pedig minden bizonnyal Wendler Zoltán lesz. Hogy kit és milyen művet szeretnél olvasni, írd meg a kulturgyogyszer@bipolarisvilag.hu e- címre.

Finta Kata: Milyen lesz a világ hetven év múlva?

 • 2012-06-01 12:13:28

Hazánk irodalmi életének egyik kiemelkedő alakja Finta Kata, akitől a Bipoláris világ oldalán ismét, immáron harmadszor is olvashatunk. Finta Kata, aki komoly sikereket ért el Sokáig integettünk könyvével, s több nemes pályázatot is nyert Magyarországon, köztük a Lyra irodalmi pályázatot. Finta Kata, egyébként nem szenved bipoláris zavarban, de úgy érzi egy-két remekművével talán ő is segíthet, hogy javuljon a betegeknek és hozzátartozók életminősége, változzon gondolkodásuk. Ezúttal egy érdekes jövőbe tekintését olvashatjuk. Jó szórakozást kíván az alkotáshoz a szerző.   1      2   következő