Segédszerkesztőt és szerkesztőt keres a Bipoláris világ

A mániás depresszió betegség magyarországi oldala keres segítőket, cikkíró és szerkesztő pozíciókba. Az oldal 2006 óta működik a tulajdonos önköltséges finanszírozásával. Remélhetőleg 2013-tól lesznek az oldalnak valamilyen az önfenntartást biztosító bevételei, amelyből jutalmat tud adni az oldal életét segítőknek.

Bipoláris világ

Így, a munka egy ideig még biztosan társadalmi jellegű lesz. Aki úgy érzi, hogy szívesen segítene egy egyre növekvő kezdeményezésben, aminek a célja, hogy a bipoláris zavarban (mániás depresszió) szenvedők minél könnyebben élhessenek betegségükkel, s hogy a társadalom felismerje, hogy a művészek betegségében szenvedők milyen értékes emberek tudnak lenni, ha egyenjogú partnerként viszonyulnak hozzájuk. 


Ha úgy érzed, szeretnél segíteni az embereknek, hát itt a lehetőség, hogy még hasznosabb tagja legyél a társadalomnak. Nem számít, hogy fiatal vagy, vagy épp már élet tapasztalt  fiú vagy lány, apa vagy asszony, ha segíteni akarsz itt a lehetőség. Ezen az oldalon a munka a legnagyobb segítség. 


Cikkíró (segédszerkesztő)


Feltétel:
 Mindössze jó fogalmazó készség szükséges


Előny:
Alapvető egészségügyi ismeretek, mentális betegség(ek) ismeretei, lelki egészség iránti érdeklődés, segítőkészség
Feladatok:
Kötetlen cikkek írása, néhány irányelv mellett. Irányelvek: lelki egészségről, krónikus betegeknek, egészségügyi tippek, érdekes történetek, egészségügyi hírek, életmód tippek. 


A munkakör előnyei:
Szakmai rutin elsajátítása, szabad munkavégzés, változatos munka, a nyitólapon megjelenik, az oldallal foglalkozók képe és neve (ha erre igényt tart, illetve kérheti csak rövidített nevét pl.: Sz. Zsolt ) 


Szerkesztő


Feltétel: Szövegalkotás, jó fogalmazó készség szükséges, segítőkészség 


Előny: informatikai ismeretek


Feladatok: Mivel a munka nem haszonszerzés céljából megy, így amikor az időd engedi, írsz egy cikket, az oldalon a megfelelő jogosultsággal, akár fél perc alatt is feltöltheted az írásodat.


A munkakör előnyei:
Szakmai rutin elsajátítása, szabad munkavégzés, változatos munka, a nyitólapon megjelenik, az oldallal foglalkozók képe és neve (ha erre igényt tart, illetve kérheti csak rövidített nevét pl.: Sz. Zsolt ) Láthatod, ugyanazok  mint a segédszerkesztőnek, valamivel több a jogosultság. Például a cikk azonnal feltölthető, míg a segédszerkesztőét, a felelős szerkesztő aktiválja.



Ha érdekel írj a szerkeszto@bipolarisvilag.hu címre, s egyeztetünk.



Mivel az oldal  a tulajdonos önköltséges finanszírozásából üzemel, így itt maga az segítségadás öröme a jutalom, a fizetség. Nagyon remélem, hogy egyszer eljut az oldal arra a szintre, hogy a szerkesztőinek, segítőinek valamely juttatást vagy ajándékot tud adni.


Várom a segítők jelentkezését!


Korcz Attila

Felelős szerkesztő

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2012.12.09. 22 óra 33 perc
Módosítás időpontja: 2012.12.09. 22 óra 38 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu