2014-től a legnagyobb a Bipoláris világ Magyarországon

A 2014.-i fejlesztések követően a bipolarisvilag.hu lesz a legnagyobb hazai magánkézben lévő egészségügyi weblap, miután egy teljes értékű önálló oldalként is működőképes Virtuális Csarnokkal bővül.

Közel két év csúszással, de megvalósul a Nyitott Kapu Projekt 2.0. A projekt 2011-ben lett meghirdetve, s az első verziója az 1.0 határidőre elkészült, azonban a 2.0 akkor nem voltak meg a megfelelő erőforrások. Jelenlegi állás, hogy a 2.0 bővített verziója is meglesz 2014 nyarára. 

A Bipoláris világ 2014 július 1.-én megnyitja a Bipoláris Hírességek Virtuális Csarnokát (Bipolar Virtual Hall of Fame). Az oldal magyar nyelv mellett angolul is elérhető lesz. A tartalom folyamatosan fog bővülni és a fordítások is, természetesen az a fordítóktól függő ütemben fog történni. Mivel a oldalrészhez külföldi domain is lesz vásárolva, valamint a Bipoláris világ felveszi a kapcsolatát az Egyesült Államok béli bipoláris közösséggel, s nyit az európai közösségek felé is, így remélhetőleg a legnagyobb bipoláris gyűjtőhely lesz a világon, s remélhetőleg számos külföldi bipoláris és érdeklődő lesz a virtuális turistánk. 
Az oldal érdekessége abban fog rejleni, hogy az oldalra regisztráltak is képesek lesznek bővíteni a hírességek listáját, természetesen moderálás mellett.

Az új oldalrész nagyon látványos és modern lesz, s ahol lehetőség adódik, ott multimédiás elemeket (pl. videók) is szerepelni fognak egy-egy híresség mellett. Természetesen a könnyed kezelhetőségre is ügyelni kell majd és a gyengén látók számára is megfelelő lesz az új csarnok, s ezzel párhuzamosan a Bipoláris világ oldalába is be fog épülni a gyengén látó funkció.

Jelentős változás lesz, hogy a január elsejét követően ismét lehetőség lesz az Internet Explorer böngésző használóknak az oldal látogatására az IE böngészővel, ennek oka, hogy az oldal korábban böngészőfüggetlen volt, s szakmailag fontos, hogy csak előre menjen a weblap, mind tartalmilag, mind szerkezetileg.

Még várhatóan az idei évben megváltozik a hírek listázása, s jövőre a videók menüpont is át lesz alakítva és dinamikussá lesz változtatva. Ennek oka, hogy az újonnan készülő videótanácsok miatt fontos lenne egy rendezett videóágy.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2013.10.30. 18 óra 29 perc
Módosítás időpontja: 2013.10.30. 18 óra 31 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu