Oktatás-felsőoktatás Nyílt napokat tart az ELTE

Csütörtökön és pénteken nyílt napokat tartanak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE), ahol számos program mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a karok képzési kínálatával - közölte az intézmény az MTI-vel.

A közlemény szerint a jelentkezők részt vehetnek mintaórákon és előadásokon, találkozhatnak a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival, és ezen felül minden karon külön programokat is kínálnak.
   
Az állam- és jogtudományi karon a mintaórák és a tájékoztatók mellett a diákok modelleznek egy büntetőpert, a Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karon pedig a hallgatók interaktív tájékoztatóval készülnek a felvételizőknek, és lesz lehetőség személyes konzultációra is.

Az informatikai kar bemutató óráin a mobil tanrendekről és a világ infokommunikációs trendjeiről is szó lesz. A pedagógiai és pszichológiai kar tanácsadással is várja a leendő egyetemistákat, míg a természettudományi kar az interaktív bemutatókon túl laboratóriumi látogatásokat szervez, az érdeklődők megtekinthetik a Természetrajzi Múzeum és a Matematikai Múzeum kiállításait - írták a közleményben.
   
Az ELTE karai az osztatlan tanárképzésről, a nemzetközi lehetőségekről, a kollégiumokról is tájékoztatják az érdeklődő diákokat, szülőket és pedagógusokat.
   
A nyílt napok programjai elérhetők a www.elte.hu oldalon.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilagTetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!


Tetszik az oldal?
Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2015.02.08. 14 óra 41 perc
Módosítás időpontja: 2015.02.08. 14 óra 41 perc

Forrás: MTI
Kép forrás:

1. kép: wikipédia

Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu