Teljesen megújul a 10 éves Bipoláris világ

A bipolarisvilag.hu 2006 óta segít a mentális betegséggel küzdő emberek számára. A weboldal tizedik szülinapja 2016 augusztus 29.-én lesz. Legkésőbb a szülinapra egy teljesen új megjelenésű, letisztult, optimalizált, eszközfüggetlen rendszer fog működésbe lépni.

Bipoláris világ

A bipoláris világ az évek alatt közel negyedmillió egyéni látogató számára volt elérhető. Ez a szám azt mutatja, hogy szükség van a weboldalra. A webes alkalmazásfejlesztés már elkezdődött. Úgynevezett támogatói jegyekkel lehet segíteni a fejlesztést. Az év közben remélhetőleg lesznek bipolarisvilag.hu rendezvények is, amelyeken ezeket atámogatói jegyeket meg lehet venni.

A támogatói jegyek természetesen kisebb, online átadható ajándék (termék) lesz, így gyakorlatilag nem adományozásnak minősül a segítség, hanem vásárlásnak. Erre azért van szükség, mert az oldalt nem egy egyesület vagy alapítvány üzemelteti, hanem egy gazdasági vállalkozás.

Emellett humánerőforrás támogatásra is igény lenne 2016-ban. Szerkesztői tevékenység végzéséhez keresünk olyan személyeket, akinek van heti 1-2 órája tartalmat feltölteni az oldalra. Lassan két éve csak a felelős szerkesztő bővíti a tartalmat, ezáltal kevésbé dinamikus a hírfeltöltés, mint 2013-ban.

Fontos, hogy 2016-tól nem aktív a segitseg@bipolarisvilag.hu, azaz akut mentális problémákra nem reagálunk kapacitás hiányában. Az info@bipolarisvilag.hu oldalon továbbra is lehet kérdezni, azonban ezen levelek feldolgozási ideje 1-2 hét is lehet.

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok

116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes.

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat
06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes.

Délután telefonszolgálat: lelkisegély időseknek

06-80-200-866
Este 6-9-ig.
A www.delutan.hu-n egyéb információk (jogsegély, pszichológus).




Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2016.01.07. 17 óra 09 perc
Módosítás időpontja: 2016.01.07. 17 óra 11 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu