Megújult a bipolarisvilag.hu fóruma

A következő két hétben tesztidőszaka lesz az új fórumnak. Ez idő alatt, a felhasználói oldal irányából észlelt funkcionális hibákat próbáljuk kiszűrni és javítani. A felhasználóknak az új fórumon újra kell regisztrálni, ami egy perc alatt könnyedén kivitelezhető.

Bipoláris világ fórum

Kedves Bipoláris világ látogatók, fórumhasználók!


A weboldalhoz tartozó fórumunk átköltözött, illetve teljes egészében kicserélődött. Több, mint 32500 hozzászólás történt az utóbbi nyolc évben. Elérhető az új fórum a http:bipolarisvilag.hu/forum webcímen, vagy az oldal Fórum menüpontjából. (Egyes aloldalakról még a régi fórumra vezet a menü, ezek már nem lesznek javítva, hiszen hamarosan teljesen megújul a bipolarisvilag.hu; A főoldalról és a hírekről is az új fórumra navigálhatunk.) Az új kommunikációs felület egy teljesen megújult belső fórum, amely így 100%-ban reklámmentes és nem függ külső szolgáltatótól.


A következő két héten teljes tesztelése lesz a rendszernek. Bármilyen problémával találkoztok, kérem írjátok meg a forum@bipolarisvilag.hu oldalra.


Köszönjük a MyBB fejlesztőinek és Sz. Gábor fordító munkát!


A fórum telepítése, grafikai paraméterezése, üzemeltetése és jogi felelőssége innentől a bipolarisvilag.hu szolgáltatóját terheli.


Kérek mindenkit, hogy konstruktívan, a lehetőségekhez mérten pozitívan, toleránsan és az újdonságra való nyitottsággal és türelemmel használja mindenki az új fórumot.


Korcz Attila

Felelős szerksztő

bipolarisvilag.hu

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2016.08.31. 11 óra 37 perc
Módosítás időpontja: 2016.08.31. 12 óra 09 perc

Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu