Igazi csoda, túlélt a beteg hat emelet zuhanást

Szerdán egy szál pizsamában ugrott ki a debreceni Kenézy kórház hatodik emeleti ablakából egy 51 éves nő, akit a pszichiátrián kezeltek.

drbokorlaszlo.eu

Az egyik szemtanú szerint a nő a beton melletti füves részre zuhant, azonnal mentők siettek a segítségére.

Miután lezuhant, meg sem mozdult. Egészen elképesztő, de semmi külsérelmi nyom nem látszott rajta, egyetlen vércseppet sem láttam például - mondta, majd hozzátette, az orvosok egyből kirohantak, hordágyra fektették és nyakmerevítő tettek rá.

Kész csoda, hogy túlélte, ugyanis két ablak volt nyitva, a negyedik és a hatodik emeleten. A kettő közül az egyikből ugorhatott ki, s már a negyedik is több mint tíz, a hatodik pedig közel húszméteres magasság lehet.

Szentgyörgyi János elmondta, a nő pszichiátriai kezelés alatt áll. A zuhanás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, a kórház orvosai életmentő műtéteket hajtottak végre rajta. Jelenleg is az intenzív osztályon ápolják, állapota továbbra is életveszélyes.

Dobó Dénes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitánysági szóvivője az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a baleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálják.



Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2016.10.27. 0 óra 55 perc
Forrás: MTI
Kép forrás:

1. kép: egyéb forrás - lásd alt tag - see alt tag





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu